Despre noi

„Papirus Market” – locul unde calitatea depaseste pretul

Unele dintre cele mai folosite elemente din cadrul unui birou sau din viata profesionala a unui om de afaceri sunt lucrurile esentiale, carora uneori nici nu le mai dam mare importanta, cum ar fi agendele, pixurile si alte accesorii de birou. Insa impactul lor nu trebuie subestimat, intrucit acestea sint folosite foarte des, oamenii obisnuindu-se cu ele si cu imaginea lor, un lucru destul de important pentru o companie care se promoveaza si prin aceste instrumente. „Birolux-MT” este compania binecunoscuta in domeniul comercializarii produselor de birotica si articole de papetarie, pentru calitatea produselor si promptitudinea cu care isi deserveste clientii. Este o afacere de familie care a demarat acum 12 ani si a culminat in vara anului 2008, atunci cind a fost inaugurat magazinul de tip market „Papirus”, locul unde poti gasi absolut toate rechizitele scolare si de birou. Doar aici aveti posibilitatea de a achizitiona cea mai variata gama de produse, la un pret competitiv. In scurt timp dupa deschiderea magazinului, mai multe companii notorii de pe piata locala au devenit clienti fideli ai „Papirus”- ului. Toti clientii corporativi ai „Birolux-MT” beneficiaza, pe linga cele mai bune preturi si de livrare gratuita. In plus, acestora li se satisface orice cerere in materie de birotica, chiar daca se intimpla ca brandul sau produsul solicitat sa lipseasca din stocurile magazinului. 001
„Birolux-MT” este importator si distribuitor exclusiv al binecunoscutelor marci comerciale: „Economix”, „Optima”, „Cabinet”, „Kores”, „SZ.LEQI” Gamma”. „Papirus Market” ne propune un portofoliu din care nu lipsesc si alte marci comerciale de prestigiu ca: „Parker”, „Schneider”, „Koh-i-noor”, „Centropen”, „Scholz” – branduri care au reusit sa convinga chiar si cel mai pretentios cumparator.

 

Insasi designul shop-ului este foarte comod si functional, astfel incit fiecare persoana care ii paseste pragul sa poata studia si alege produse din multitudinea de variante disponibile, aranjate cu multa grija pe rafturi. Personalul de aici, format dintr-o echipa tinara, este instruit si are o abordare individuala pentru fiecare client, oferind pachete diverse si accesibile. Toti vizitatorii se bucura, pe linga atentie si de solutii obiective, adaptate cerintelor lor. In plus, pentru lunile iunie si iulie curente, „Papirus Market” anunta campania: „Fii gata de scoala” – toti cumparatorii care isi vor pregati din timp ghiozdanele scolare, pe linga preturile promotionale, vor avea parte si de multe surprize. In perioada promotionala vor putea cistiga, fara tragere la sort, diverse premii, asa ca: un pix, un suc, o cana, un tricou sau chiar un ghiozdan. Criteriul de premiere se va stabili in functie de cumparatura efectuata.
003 002
Adresa:

Republica Moldova

mun. Chişinău, str. Armenească 19

GSM: 068711154

tel.: 022 26.09.79, fax: 02226.09.80

office@birolux.md

Republica Moldova

mun. Chișinău, str. Mircea cel Batrân 13/1

tel.: 022 000-185 fax: 022 000-186

harta