Cum se livrează

Livrarea produselor

Livrarea produselor se efectuează în regim de curierat prin intermediul companiei taximetrist. Poţi alege locaţia – acasă, la birou sau o altă adresă menţionată, fără niciun cost suplimentar. Acceptăm o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. Dacă sunt mai multe adrese de livrare, te rugăm să efectuezi comenzi separate pentru fiecare dintre acestea.

Produsele sunt înmânate în ambalajul original al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare. La primirea coletului te rugăm să aplici semnătura de primire nu înainte de a verifica în prezenţa curierului integritatea ambalajului, prezenţa talonului de garanţie şi a invoice-ului. Orice reclamaţii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Termeni livrare

Termenul maxim de livrare este de 24 ore din momentul validării telefonice a comenzii. De regulă, coletul ajunge la tine mult mai rapid. Data şi ora livrării va fi coordonată cu tine.

Costuri de livrare

Taxele de livrare în raza oraşului Chişinău sunt ZERO pentru comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei. Comenzile cu o valoare mai mică de 600 lei sunt livrate în raza oraşului Chişinău contra unei taxe unice de 50 lei.

Iar dacă te afli în afara oraşului Chişinău, nu ezita să ne contactezi pentru o ofertă personalizată de livrare.

Ridicarea produselor

Îți este comod să ridici personal produsele? Nicio problemă. Le poți ridica personal din oficiul BIROLUX-MT, în intervalele orare menționate pe pagina produsului.

Oficiul este amplasat în orașul Chișinău, str. Armenească 19. Pentru a găsi mai ușor oficiul nostru, folosești indicatorii noștri montați la fața locului.

Consultanții noștri te vor informa despre disponibilitatea stocului și intervalul de timp când produsele comandate vor fi disponibile pentru ridicare din oficiu.

Pentru comenzile ridicate din oficiu nu se aplică taxele de livrare, indiferent de valoarea lor.